• Szukaj w
Platforma Facebook
Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28
  1. #11
    Dołączył
    May 2004
    Posty
    9,145

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez kasiex Zobacz posta
    mam w playu i nie zdarzały mi się problemy z zasięgiem
    na pewno jest lepszy niż w erze
    Muszę się zgodzić. Z tejże przyczyny wymieniłam erę na play-a.
    Jak miałam erę - to zasięg był na balkonie, ew drzwiach balkonowych... Rozmowa w zimie - porażka Przy pochmurnym niebie potrafiło/deszczu/śniegu potrafiło zrywać rozmowy
    Teraz mogę rozmawiać w całym mieszkaniu. Mimo, że jestem już 3 miesiąc w play-u ciągle się nie mogę do tego udogodnienia przyzwyczaić.
    REKLAMA
    Mój fą pak :

  2. #12
    Dołączył
    Aug 2003
    Posty
    10,485

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez swiki Zobacz posta
    Jutro przyjezdza facet z playa -chcemy przeniesc numer z orange do playa - no i dzis pojawily sie watpliwosci, bo znajomy powiedzial, ze play ma problemy z zasiegiem, a wlasnie z tego powodu chcemy zrezygnowac orange - maz w firmie nie ma zasiegu.

    No i jak to u Was wyglada?? Prosze o odpowiedzie, pilne, bo do jutra do poludnia mamy mu dac znac czy bedziemy jednak przneosic numer czy nie....

    Tak pozatym to warunki maja super- kupe minut w abonamencie, super telefony duzo taniej niz gdzie indziej. Tylk owlasnie jak ten zasieg...
    Szczegolnie interesuja mnie male miejscowosci.
    play ma największy zasięg. bo ma calą siec playa . a tam gdzie nie ma to kozysta w orange lub plus. gorzej moze byc z netem ale to sie niedługo zmieni na korzyść play

  3. #13
    Dołączył
    Aug 2003
    Posty
    10,485

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez weronika1981 Zobacz posta
    u mnie też pokazuje że play zasięgu nie ma,a brat gadał...najprościej by by było żebyście kupili startery różnych sieci(takie na kartę) i sprawdzili,to byłoby najprostsze
    u mnie akurat najlepszy zasięg ma era. ale to dlatego ze 200 m od domu mam maszt. mieszkam koło lasu i ten lasek ekranuje wszystkich innch operatoró. co ciekawe - na dworzu działa i na piętrze a najgorzej w pokoju na dole, komuterowym. czasen da sie gadać a czasem nie. moja komórka wciąz tu szuka nowej sieci. ot czsem musze wstac i isc do kuchni

  4. #14
    Dołączył
    Jan 2009
    Posty
    4,319

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez weronika1981 Zobacz posta
    u mnie też pokazuje że play zasięgu nie ma,a brat gadał...najprościej by by było żebyście kupili startery różnych sieci(takie na kartę) i sprawdzili,to byłoby najprostsze
    no niby nie musimy kart kupowac, bo kazdy ma z czego innego telefon, tzn malz orange i kolezanka orange- oba telefony musza lezec na parapecie by mogl ktos sie dodzwonic, druga kolezanka ma ere i podobno jej dziala i nie nazeka ale m sie tez nie skupial w sumie nigdy, dzis byl w biurze z bratankiem i on ma heja i dzialalo wszystko ale tez wieczor wiec nawte jego telefon z orange w miare dzialal... noi maja firmowke tez z playa -lezy na parapecie i nikt nie dzwoni i tak sie dzis zastanawiamy, ze moze to nie jest tak ze nikt nie dzwoni do nich, tylko ze nikt nie moze sie dodzwonic wlasnie..(bo firma ma super reklame, lepsza niz firma mojego m, i moj m ma telefony a tam nie ma...)Jutro wlasnie sprawdzi jeszcze, ale wiemy tez ze napewno zalezy to od aparatu, na starych aparatach chodzi nawet orange, nie wiem dlaczego, nowe szwankuja.
    Cytat Zamieszczone przez aborka Zobacz posta
    u mnie akurat najlepszy zasięg ma era. ale to dlatego ze 200 m od domu mam maszt. mieszkam koło lasu i ten lasek ekranuje wszystkich innch operatoró. co ciekawe - na dworzu działa i na piętrze a najgorzej w pokoju na dole, komuterowym. czasen da sie gadać a czasem nie. moja komórka wciąz tu szuka nowej sieci. ot czsem musze wstac i isc do kuchni
    no oni tez maja niedaleko z orange wlasnie nadajnik, a pomimo to tam taka dziura jest...

  5. #15
    Dołączył
    Sep 2010
    Posty
    11,135

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez Becia25 Zobacz posta
    ja jestem w Play i zasięg mam nawet w windzie
    A to jakiś luksus? Myślałam że każda komórka ma zasięg w windzie Moja w każdym razie (heyah) ma.

  6. #16
    Dołączył
    Jun 2009
    Miasto
    kiedyś stolyca teraz wieś
    Posty
    13,886

    Domyślnie

    u mnie Play nie ma ani zasięgu ani netu. Miałam z tą firmą raz do czynienia i nawet jak będzie miała zasięg to już więcej rozmów prowadzić z nią nie będę. Przez nią mieliśmy tylko problem i prawie podaliśmy ich do sądu - wystarczyła pomoc Rzecznika do spraw Konsumenta.

    Siwki taka mała rada, jak nawet nie przeniesiecie numeru upewnijcie się że nie zrobiono tego mimo wszystko - u nas się tak zdarzyło
    bezradność

  7. #17
    Dołączył
    Oct 2005
    Posty
    2,917

    Domyślnie

    My też przenieśliśmy numery z orange do play i nie mamy jakichkolwiek problemów z siecią ( a miasteczko średnio duże ) no i koszty o wiele mniejsze
    Ola i moje M&M-sy

  8. #18
    Dołączył
    May 2007
    Miasto
    już tylko tu ;)
    Posty
    4,302

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez Bep Zobacz posta
    Muszę się zgodzić. Z tejże przyczyny wymieniłam erę na play-a.
    Jak miałam erę - to zasięg był na balkonie, ew drzwiach balkonowych... Rozmowa w zimie - porażka Przy pochmurnym niebie potrafiło/deszczu/śniegu potrafiło zrywać rozmowy
    Teraz mogę rozmawiać w całym mieszkaniu. Mimo, że jestem już 3 miesiąc w play-u ciągle się nie mogę do tego udogodnienia przyzwyczaić.
    u mojej mamy (w samym centrum) jest bardzo kiepski zasięg wszystkich sieci.
    jak miała poprzedni (ale wcale nie stary) telefon to najczęściej nie mogłam się z nią kompletnie dogadać. najwet jak stała w kuchni przy oknie, gdzie telefon wskazywał jedyny sensowny zasięg, większość naszych rozmów kończyła się tym, że dzwoniłam na stacjonarny aby cokolwiek ustalić....
    ojciec nie miał takich problemów, mimo tej samej sieci.
    po zmianie telefonu mama może chodzić po całym mieszkaniu i nie ma żadnych problemów z rozmową.
    więc chyba naprawdę dużo też zależy od aparatu.

  9. #19
    Dołączył
    May 2004
    Miasto
    NIemcy
    Posty
    2,695

    Domyślnie

    A mysmy wlasnie okolicznosciowo, na pobyty w Pl kupili Playa, i bylam zdziwiona gubieniem sieci, myslalam, ze to wina starszego aparatu, w ktorym mam karte. A tu takie buty. Nie sadzilam, ze jeszcze jest cos takiego jak "problemy z siecia"- zwlaszcza, ze slupy widac na kazdym kroku

  10. #20
    Dołączył
    Aug 2003
    Posty
    10,485

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez garstka Zobacz posta
    u mojej mamy (w samym centrum) jest bardzo kiepski zasięg wszystkich sieci.
    jak miała poprzedni (ale wcale nie stary) telefon to najczęściej nie mogłam się z nią kompletnie dogadać. najwet jak stała w kuchni przy oknie, gdzie telefon wskazywał jedyny sensowny zasięg, większość naszych rozmów kończyła się tym, że dzwoniłam na stacjonarny aby cokolwiek ustalić....
    ojciec nie miał takich problemów, mimo tej samej sieci.
    po zmianie telefonu mama może chodzić po całym mieszkaniu i nie ma żadnych problemów z rozmową.
    więc chyba naprawdę dużo też zależy od aparatu.
    dokładie. ja byłam z Ala w szpitalu i tam był słaby zasięg. rozładaowąła mi sie jedna komórka i karte prełozyłam do innej... i zasięg byl. ledwo ale był i sie dalo dzwonic. A karta i operator ten sam
    REKLAMA

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •